Alla produkter Meny alla produkter Inspiration
Fällbara bord

Fällbara bord

Fällbara bord för ditt evenemang hittar du här.
Passar utmärkt till fest, utbildning, lunch eller konferens.
Med fällbara bord får du en tillfällig och flexibel lösning som passar både den lilla eller stora tillställningen.

Fällbara bord för alla tillfällen

Fällbara bord finns för de flesta ändamål. Ett vanligt användningsområde är för konferensrummet som behöver förändras efter behov. Genom att ha fällbara bord kan du enkelt bygga om och skapa olika arbetsgrupper i samma lokal. Det kan vara en åhörar tillställning där man vill ha en traditionell rak uppställning med olika rader, för att vid ett annat tillfälle kunna gruppera borden i arbetsgrupper om 4st. Det är också enkelt att anpassa antalet platser med fällbara bord och på så sätt inte övermöblera rummet i onödan. Vi säljer bord som är lätta och enkla att hantera både att flytta runt men även med smidiga konstruktioner för att fällas ihop. Med tillhörande vagnar går det utmärkt att förvara borden i ett hörn av rummet.

Våra fällbara bord fungerar även utmärkt för fest och i lunchrummet. Alla skivor är av tåliga material som tål att torkas av. Vilket kan vara trevligt efter en tillställning. Vi har både runda och rektangulära bord i vårt sortiment. Ett runt bord kan vara trevligt och lite socialt då alla personer runt bordet kan talas vid på ett obehindrat sätt. Ett rektangulärt bord har fördelen att vara mer platsbesparande och på så sätt få in fler personer på samma yta. Kombinera gärna borden med våra fällbara stolar som är fällbara och eller stapelbara. På så sätt får ni en väldigt flexibel lösning som kan anpassas efter just det aktuella användningsområdet.

En fråga som vi ofta får är på själva materialet på bordsskivan. Vi brukar rekommendera att man väljer en laminatskiva för att få ett så tåligt material som möjligt. Det är både reptåligt och avtorkningsbart med alldagliga rengöringsmedel. Stativen är ofta pulverlackade och på sätt tåliga mot stötar och smutsiga skor. Vid fest komplettera gärna borden med en duk för en lyxigare känsla. Då får du dessutom extra skydd mot fläckar.
All våra bord går att leverera inom 1 vecka.

Materialhantering, vagnar och förvaring för alla arbetsplatser!

Morework.se är en del av A.D Shop. Vi tillverkar, importerar och säljer produkter för kontor, butik och lager. Bra priser och snabba leveranser och produkter av bra kvalitet för alla typer av arbetsplatser.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
Ring oss
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss