Alla produkter Meny alla produkter Inspiration

Flakvagnar

Kraftig konstruktion med svetsad rörram och lastplan av trä för tunga transporter. Försedd med broms och draghandtag. Vagnarna bromsas när handtaget fälls upp. Perfekt vagn när det är stora tunga artiklar som ska transporteras. Tål belastning upp till 1200 kg.
Levereras inom 1-3 arbetsdagar.

Flakvagnar av hög kvalitet

När du handlar flakvagnar från oss får du en kvalitetsprodukt. Vi använder mycket kraftiga rörkonstruktioner som svetsas på plats av erfarna montörer. Lastplanen förses med trä för att tåla vikt och slitage.
Vi använder gärna luftgummihjul som klarar att köras både ute och inomhus. Det gör även att flakvagnarna klarar terräng och trösklar. Det är inte konstigt att vi levererat dessa vagnar ända till Kenya.
Handtagen är ergonomiskt utformade och med greppvänliga material. I många av produkterna är handtaget även en broms. När handtaget fälls upp bromsar vagnen. Det går även att få handtaget med ögla så att de går utmärkt att koppla till en truck.
Du hittar den belastning som flakvagnarna tål under respektive produkt. Detta är dock en faktor som vi prioriterat vid konstruktionen och de tål ordentligt med last. Träflaket gör dessutom att du får en mjukare yta som inte skada det föremål som ska transporteras.
Flakvagnarna går att få i olika mått, från 150 cm till 300 cm. Det gör att du kan frakta riktigt stora föremål som är 3 meter långa både för hand men även med hjälp av en truck.
En smart nyhet är den 3 hjulade flakvagnen som blir extremt lätt att köra då du svänger betydligt enklare. Perfekt när man ska navigera genom trånga korridorer eller arkiv. Med ett fast hjul och 2 roterbara länkhjul kan du i stort sätt svänga 360 grader på samma plats.
Alla våra flakvagnar levereras till ert företag inom 1-3 arbetsdagar.

Materialhantering, vagnar och förvaring för alla arbetsplatser!

Morework.se är en del av A.D Shop. Vi tillverkar, importerar och säljer produkter för kontor, butik och lager. Bra priser och snabba leveranser och produkter av bra kvalitet för alla typer av arbetsplatser.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
Ring oss
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss