Alla produkter Meny alla produkter Inspiration

Klädskåp

Klädskåp av plåt med hög kvalitet för skolor, omklädningsrum m.m. Vi erbjuder ett stort program med möjlighet att bygga ihop flera skåp. Vi har klädskåp både i bredd 300 mm och 400 mm. Hela dörrar eller delade dörrar upp till 5 fack per höjd. Helskåp har inredning med klädstång och hylla.
Alla skåpen levereras med cylinderlås alternativt klinka för eget hänglås. Det går även att få kodlås. Placera klädskåpen på sockel eller ben.

Tips och råd vid val av klädskåp till omklädningsrum

Den mest prisvärda lösningen när ni bygger ett omklädningsrum är att försöka använda så långa rader som möjligt av skåpen. Desto fler klädskåp i raden desto bättre pris. Väljer ni sneda tak så blir det mindre damm som samlas ovan skåpet. Det får helt enkelt sämre fäste. Det kan dock ändå kräva städning så gillar man inte det visuella med lutande tak finns det raka taket som alternativ. Rakt tak är det som vi säljer mest idag. För att få ett komplett omklädningsrum kan ni köpa till sittbänkar framför skåpen. Då hamnar även skåpet på ben och det blir enkelt att städa under skåpen.

Välj gärna bredd 400 mm på skåpdörrarna på klädskåpen vid sittbänk. Just när man sitter framför skåpet är det väldigt opraktiskt med smal dörrar som slår i "grannen" när man öppnar och stänger dörrarna. Nedan finner ni standardlösning på skåp. Kontakta oss gärna för prisförslag och ritningar. Vi kan även lacka skåpen efter era önskemål. Det tillkommer då ställkostnader samt viss leveranstid.

Du hittar våra klädskåp i plåt här, men vi har även lösningar med Z-skåp och klädskåp i trä som alternativ. Plåtskåpen är av högsta kvalitet och är tillverkade för att klara alla tuffa krav och påfrestningar som sker i skola och ett omklädningsrum. Det lönar sig alltid att sats på kvalitet i dessa miljöer.
Skåpen levereras färdigmonterade är endast att lyfta på plats och förankra dem!

Materialhantering, vagnar och förvaring för alla arbetsplatser!

Morework.se är en del av A.D Shop. Vi tillverkar, importerar och säljer produkter för kontor, butik och lager. Bra priser och snabba leveranser och produkter av bra kvalitet för alla typer av arbetsplatser.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
Ring oss
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss