Alla produkter Meny alla produkter Inspiration

Bordsvagnar

Smidiga bordsvagnar med två eller flera hyllor som passar lika bra som serveringsvagn, kontorsvagn eller lagervagn.
Brett sortiment av prisvärda produkter av hög kvalitet för alla arbetsplatser. Leverans inom 1-2 arbetsdagar.

Bordsvagnar för alla arbetsplatser

Våra bordsvagnar är inte bara snygga det är även designade och skapade för att tåla alla de påfrestningar som de utsätts på en arbetsplats. Vagnar i vårt sortiment är handplockade och är de bästa på marknaden när man ser till kvalitet och funktion. Det finns alltid en röd tråd och en tanke med designen som ska svara för behovet hos er som kund. Oavsett vilken bordsvagn du söker så har vi en passande modell i vårt sortiment. Du handlar enkelt och bekvämt online i vår web shop. Vi levererar till ert företag inom 1-3 arbetsdagar.

Våra bordsvagnar finns både med 2 hyllplan och 3 hyllplan beroende på antalet och storleken på den vara som ska transporteras. Stativen finns både elförzinkade och pulverlackade för att klara stötar och temperaturskiftningar. När vi har metallstativ och handtag klär vi in dem i ergonomiska och bekväma handtag för att öka komforten. Det finns väl ingen värre än att ta i ett iskallt metallrör. Vi lägger även extra stor vikt på att hitta kvalitetshjul till våra bordsvagnar. Hjulen är trots allt den del som slits mest och en oerhört viktig detalj på din nya bordsvagn. Det finns möjlighet att byta ut hjulen beroende på var de ska rulla såklart. Det är även viktigt att tänka på om hjulen ska vara fasta eller så kallade länkhjul. Ett länkhjul innebär att hjulet snurrar när man vrider på vagnen. Ett fast hjul är enklare att köra rakt fram medans ett länkhjul underlättar när man ska svänga. En kombination av fasta hjul och länkhjul brukar vara det som är lättast att hantera. Man placerar gärna länkhjulet där bak på vagnen.

Det är sådana detaljer som du inte behöver tänka på när du köper bordsvagnar från oss då vi redan lagt ner energi på att skapa vagnar som fungerar i din vardag. När du handlar en bordsvagn från oss vet du att du får en genomtänkt vagn som kommer fungerar i väldigt många år.

Materialhantering, vagnar och förvaring för alla arbetsplatser!

Morework.se är en del av A.D Shop. Vi tillverkar, importerar och säljer produkter för kontor, butik och lager. Bra priser och snabba leveranser och produkter av bra kvalitet för alla typer av arbetsplatser.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
Ring oss
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss