Alla produkter Meny alla produkter Inspiration

Skivvagnar

Våra skivvagnar är framtagna för att underlätta hanteringen av otympliga skivor som glasskivor, gipsskivor, plåtskivor och spånskivor.
Här kan du köpa skivvagnar för alla typer av uppdrag.

Skivvagnar för alla skivor

Våra skivvagnar är framtagna både med hänsyn till design men framförallt till funktion. När du köper en skivvagn av oss kan du lita på att vi designat den för att underlätta din arbetsdag. Oavsett om du ska lyfta, flytta eller bara vända stora och tunga skivor finns lösningen. När vi designar våra produkter testas de i flera olika steg och av professionella fackmän i riktiga miljöer för att få en så bra produkt som möjligt.
När du arbetar med gipsskivor och ska montera dem i tak behöver du en genomtänkt gipslyft, som både är enkel att lägga upp gipsskivorna på, men även håller fast gipset ordentligt mot taket när du skruvar fast den. För att enkelt få in gipsskivorna till bygget kan man använda vår blå skivvagn som kan hantera flera skivor samtidigt. Med smarta hjullösningar kan du köra och manöverera på de flesta underlagen. En smart vridfunktion gör att du kan rotera skivorna och på sätt underlätta lyftet när de ska monteras.
Vid lite lättare skivor har vi skivtransportörer eller lättare skivvagnar, där du kan lasta flera skivor samtidigt. På så sätt spar du både tid och rygg genom att tranportera dem snabbare.
Vår lilla skivvagn med luftgummihjul är en supersmart och smidig transportör som kan hantera stor och tunga skivor både ute och inomhus. Genom dess lilla storlek är den smidig att manövrera och extremt smidig att förvara när den inte behövs. Räfflad yta håller skivorna på plats under förflyttningen. Ett smidigt bärhandtag som underlättar din hantering av vagnen.
Vid betydligt längre skivor har vi långgodsvagnen som har ett extra handtag som sitter i ergonomisk höjd. Då skivorna är för stora för att hålla om vid transporten blir det praktiskt att navigera med detta handtag istället. Oavsett storlek och vikt på skivor så har vi en skivvagn som passar ert ändamål. Är du osäker funktionerna kontakta vår trevliga kundtjänst så får du hjälp omgående.

Materialhantering, vagnar och förvaring för alla arbetsplatser!

Morework.se är en del av A.D Shop. Vi tillverkar, importerar och säljer produkter för kontor, butik och lager. Bra priser och snabba leveranser och produkter av bra kvalitet för alla typer av arbetsplatser.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
Ring oss
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss