Alla produkter Meny alla produkter Inspiration

Fällbara stolar

Fällbara stolar som tar minimalt med plats och lätta att förvara och transportera. Extra sittplatser vid behov, vid möten, föredrag eller fest. Vi levererar prisvärda stolar med snabba leveranstider. Köp gärna till våra fällbara bord för en praktiskt och enhetlighet lösning.

Fällbara stolar för alla tillfällen

Med en fällbar stol får du en flexible stol som är enkel att hantera. Den är både lätt i konstruktion och smidig att förvara när den inte används. Det är då den perfekta lösningen när antalet sittande gäster varierar. Våra stolar används både som eventstolar vid exempelvis tillfälliga mässor eller event. Då både som besöksstol en som en caféstol. De är även så pass bekväma att de fungerar som utbildningsstolar. Med generös stoppning blir de bekväma att sitta i en hel dag. Materialen är tåliga och godkända för offentlig miljö vilket gör att de är enkla att rengöra om en olycka skulle vara framme.

Alla fällbara stolar går att komplettera med vagnar som är bra att använda både för förvaring och transport. Det är då smidigt att fälla ihop stolarna på plats och placera dem på vagnen. De blir då ännu lättare att förflytta stolarna till dess slutliga förvaringsplats. Genom att förvara dem på vagnarna är de redo för nästa tillfälle och man spar mycket tid på att slippa transportera runt dem.

Komplettera gärna våra stolar med våra fällbara bord. De är designade att passa ihop och skapar då en fullt dynamisk möblering av er tillfälliga inredning. Med både fällbara bord och stolar kan du enkelt hantera både fest och event utan att behöva investera i nya fasta möbler.

Materialhantering, vagnar och förvaring för alla arbetsplatser!

Morework.se är en del av A.D Shop. Vi tillverkar, importerar och säljer produkter för kontor, butik och lager. Bra priser och snabba leveranser och produkter av bra kvalitet för alla typer av arbetsplatser.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
Ring oss
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss