Alla produkter Meny alla produkter Inspiration

Serveringsvagnar

Smidiga serveringsvagnar för transport inom matservering för restauranger eller produktion av livsmedel.
Du hittar även en rostfri serveringsvagn i vår kategori rostfria vagnar som är utmärkt för livsmedelshantering.

Serveringsvagnar för alla arbetsplatser

Alla våra serveringsvagnar har genomgått tester och är anpassade för offentlig miljö. Genom smarta designlösningar och med fokus på funktion har vi skapat snygga och smarta vagnar. Genom tåliga lackfärger håller stativen länge och klarar de påfrestning som de utsätts för en vardag i den offentliga miljön. Vi använder endast de bästa hjulleverantörerna för att skapa en så hållbar vagn som möjligt. Vi har redan tänkt på scenarion om hur vagnarna ska hanteras och navigeras. Det är exempelvis bra mycket lättare att svänga med vagnen med 2 st roterande hjul samtidigt som det är enklare att köra rakt fram med 2 st fasta hjul. En serveringsvagn fungerar även bättre om man har låsbara hjul. Praktiskt när man nått sitt mål och behöver lasta eller lasta av vagnen utan att den flyttas. En annan smart funktion på våra serveringsvagnar är själva kanten på det översta hyllplanet, den fördhindrar att varorna som transproteras glider av eller rasar. Kan vara praktiskt när man förflyttar mat eller porslin.

Serveringsvagnarna passar utmärkt i olika miljöer och används mycket idag. Det kan vara vid servering i en förskola eller på ett äldreboende. Men även på privata företag vid både matservering men framförallt då kanske som konferensvagn med mellanmål och fika.
Man bör tänka på att om vagnen ska användas för livsmedel inne i ett publikt kök kan det vara ett större hygienkrav. Då är det bättre att ni kikar på våra rostfria vagnar istället. De tål att tvättas runt om hela vagnen utan att skador uppkommer. Våra serveringsvagnar klara såklart lättare rengöring men inte alltid en avspolning med vattenslang runt om.

Oavsett om du tänker använda våra vagnar för skola, förskola, äldrevård eller inom privat företag så kan du lita på att våra produkter håller god kvalitet och är genomtänkta både ur form och funktion. Oavsett vad för servering du erbjuder hittar du en passande vagn i vårt sortiment.

Materialhantering, vagnar och förvaring för alla arbetsplatser!

Morework.se är en del av A.D Shop. Vi tillverkar, importerar och säljer produkter för kontor, butik och lager. Bra priser och snabba leveranser och produkter av bra kvalitet för alla typer av arbetsplatser.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
Ring oss
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss