Alla produkter Meny alla produkter Inspiration

Tippcontainer

Tippcontainer i olika utföranden. Mycket bra hjälpmedel vid källsortering, avfalls- och materialhantering.
Förenklar avfallshanteringen och källsorteringen på företaget snabbt och enkelt.

Tippcontainer för alla arbetsplatser

En tippcontainer är en väldigt effektiv lösning på avfallshantering. Vi har ägnat lite extra tid för att klura på detaljer för att kunna en så bra produkt som möjligt till er. Konstruktionen är både genomtänkt funktionsmässigt men även utseende mässigt med klara lackfärger. Ofta står container utanför arbetsplatsen och blir därmed en del av er identitet och ett av de första intrycket på arbetsplatsen. Därför har vi konstruerad en tippcontainer med förstärka delar och pulverlackerade ytor för att ge maximal säkerhet och livslängd. Med fjäderbelastad tryckplatta på underredet för automatiskt tömning. Självklart är de CE-märkta. Finns även lösningar för manuell tippning om man hellre använder det.
Du kan självklart även använda din tippcontainer till källsortering. Då kan vi leverera dem i färger som följer renhållningsverkens rekommendationer. Följande färger och utförande används då
Blå: Papper, Röd: Miljöfarligt, Vit: Plast, Orange: Brännbart, Gul: Textil, Brun: Komposterbart, Grön: Glas, Grå: Metall.
Om du kikar på vår tippcontainer Tippo så har dem förstärkningar på de rätta ställena för att klara tuff truckhantering varje dag. Hörnförstärkningarna ökar containerns styvhet och hållbarhet på sikt. Genom att även förstärkta gaffelkanalerna behöver du inte bekymra dig om att trucken skadar containern. Stoppaxeln är väl dimensionerad för att klara den krafter den kan utsättas för. Den automatiska tippfunktionen är inte endast för ökad effektivitet, den ökar också säkerheten vid tömning på hög höjd då Tippo inte kan glida av gafflarna på grunda av mothållet mot containern.
Söker du en bottentömmande tippcontainer har vi även den lösningen. Genom smarta lösningar öppnas sig hel botten och du kan enkelt tömma containern på önskad plats. Det går utmärkt att använda en vanlig motviktstruck eller stödbenstruck.

Materialhantering, vagnar och förvaring för alla arbetsplatser!

Morework.se är en del av A.D Shop. Vi tillverkar, importerar och säljer produkter för kontor, butik och lager. Bra priser och snabba leveranser och produkter av bra kvalitet för alla typer av arbetsplatser.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
Ring oss
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss