Alla produkter Meny alla produkter Inspiration
Småfackskåp

Småfackskåp

Låsbara och funktionella småfackskåp för alla arbetsplatser. Används med fördel som värdebox, värdefack eller mobilskåp. Perfekta för personlig förvaring på arbetsplatser, skolor, sjukhus, idrottshallar, butiker, kontor och omklädningsrum. Anpassa antalet skåp enkelt efter era behov.

Tips och råd om väggmonterade småfackskåp

Småfackskåp är ett väldigt praktiskt och funktionellt skåp som kan hantera små värdesaker för sina användare. Genom dess lilla storlek är det oerhört platsbesparande då man får in många skåp på en liten yta. Alla våra skåp är pulverlackade för att klara av en offentligt miljö. De klarar lättare stötar och är reptåliga. Genom smarta modulsystem är det enkelt att anpassa antalet fack som önskas. En del småfackskåp säljs en och en, då monteras de enkelt ihop med de förberedda hålen i sidorna. Köper ni ett skåp med färdiga antal skåp medföljer en numrerad nyckel som då följer skåpets nummer. En mycket praktiskt lösning som underlättar för brukaren. Alla nycklar är då unika och kan inte användas av en annan användare. Självklart går det bra att beställa fler nycklar om någon skulle tappas bort. Småfacksskåpen levereras med säkra cylinderlås vilket är tryggt för alla parter. Alla våra småfacksskåp är anpassade och klara för väggmontering, du behöver dock komplettera med lämplig skruv. Vid vanlig enkel gipsvägg rekommenderar vi att du använder lämplig plugg för monteringen. Är det extremt dåliga förutsättningar går det att ställa skåpen på golvet och endast använda väggen som en förankring för att förhindra att skåpen tippar.

Våra skåp är mycket populära och återfinns på många arbetsplatser och till många olika användningsområden. Allt från mobildagis på skolor, till värdeskåp på gym och allmänna platser som sjukhus. Genom att skåpen är så pass platsbesparande och smidiga går de att placera i närheten av användningsområdet som skapar en trygghet. Det är lämpligt att montera dem i närheten av en bemannad position som exempelvis en reception, där en fysisk person har en viss uppsikt över skåpen. Komplettera gärna ditt småfackskåp med våra populära klädskåp så får ni en enhetlig och snygg förvaring som lyfter inredningen på arbetsplatsen.

Materialhantering, vagnar och förvaring för alla arbetsplatser!

Morework.se är en del av A.D Shop. Vi tillverkar, importerar och säljer produkter för kontor, butik och lager. Bra priser och snabba leveranser och produkter av bra kvalitet för alla typer av arbetsplatser.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
Ring oss
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss