Alla produkter Meny alla produkter Inspiration

Z-skåp

Ett platsbesparande alternativ med mycket utrymmessnål utformning där varje fack har god hänghöjd samt plats för mindre föremål.
Passar bra för förvaring och omklädning i omklädningsrum eller som elevskåp. Anpassa er lösning med olika antal skåp i bredd.
Placeras på sockel eller ben. Låsbara Z-skåp med nyckel eller hänglås.

Z-skåp i plåt för omklädningsrum

Praktiska och platsbesparande Z-skåp med omlottdörrar gör att du får 2 st skåp istället ett i bredd. Gott om yta att hänga kläder samt mindre utrymme för värdesaker och småsaker. Anpassa konstruktionen med att välja antal dörrar eller skåp i bredd. Bredden på skåpen är antingen 30 cm eller 40 cm. Om det är gott om plats välj bredd 40 cm för bäst komfort och fuktion.
Skåpen är helsvetsade för bästa kvalitet. Levereras därmed monterade och klara. Bara att lyfta av och placeras på plats. Den Z-formade ståldörren har gett skåpen namnet Z-skåp och plåten håller högsta kvalitet. Allt för att klara all de krav och påfrestning som en offentlig miljö ställer.

Skåpen är i höjd 180 cm med rakt tak. Du kan placera skåpen på en benställning alternativt en sockel. Höjden är exklusive underrede. Du hittar dem som tillbehör under respektive skåp med rätt bredd och djup.

Alla Z-skåp har inredning med klädstång samt 2 st ankarkrokar för upphängning. Stommen är lackad i ljusgrå. Dörrarna är låsbara med hänglås alternativt cylinder dvs. nyckel. Välj en separat färg på dörrarna enligt valen under respektive skåp.

Z-skåpen ingår i vår serie för omklädningsrum. Du hittar även traditionella klädskåp här samt klädskåp i trä. Alla skåpen är testade och godkända för offentlig miljö. Vi prioriterar en något kraftigare plåt som håller bättre i längden. Det är viktigt att dörrarna kan ta stötar och slag som lätt uppstår i dessa miljöer. Med pulverlack får vi en tålig yta som står mot repor bättre.

Materialhantering, vagnar och förvaring för alla arbetsplatser!

Morework.se är en del av A.D Shop. Vi tillverkar, importerar och säljer produkter för kontor, butik och lager. Bra priser och snabba leveranser och produkter av bra kvalitet för alla typer av arbetsplatser.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
Ring oss
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss