Alla produkter Meny alla produkter Inspiration

Brick & Backvagnar

Brick/Backvagn är viktiga redskap för både industri, lager och verkstad. Användbart i många arbetsmoment och områden.
Populära backvagnar anpassade för brickor i servering och läskbackar.

Brickvagnar och backvagnar för alla arbetsplatser

Här kan du köpa användbara brickvagnar och backvagnar. Dessa vagnar har väldigt många användningsområden och finns idag på många olika arbetsplatser. Allt från backvagnar till industrin där man både kan få fasta backvagnar, för plastbackar med sotering och diverse smålager av artiklar, till brickvagnar till matsalen med plats för både brickor och läskbackar.
Vårt backställ med två fällbara backar är en smart vagn som har blivit mycket populär. Med de fällbara backarna är den lätt både att fylla och tömma. Backvagnen för 11 plastbackar är oumbärlig när man har behov en mobil förvaring av småsaker för exempelvis monteringsarbeten. Lätt att flytta med till olika positioner i produktionen och med oslagbar översikt av innehållet med utdragbara backar.
Du kan även köpa våra populära brickvagnar för serveringen, dessa kan även användas för plåtar i olika produktionsytor. Med tåliga material och smart hantverk får du en produkt som klarar slitaget. Vi säljer även smarta förvaringslösning ar till trallor, det blev helt enkelt ett stativ för trallor med hjul. Det finns med andra ord oändligt med användningsområde för dessa brick- och backvagnar. Det går även att anpassa dem ytterligare för att passa ert användningsområde. Gemensamt för denna serie är att vagnarna är effektivt platsbesparande med dess nätta storlek, tåliga för alla typer av arbetsplatser, mobila och lätta att flytta runt samt extremt överskådliga med smarta detaljer. Det blir lätt och roligt att hålla ordning på sina saker med dessa vagnar.

Materialhantering, vagnar och förvaring för alla arbetsplatser!

Morework.se är en del av A.D Shop. Vi tillverkar, importerar och säljer produkter för kontor, butik och lager. Bra priser och snabba leveranser och produkter av bra kvalitet för alla typer av arbetsplatser.
A.D Shop AB
Skonertgatan 12
302 38 Halmstad

Org nr: 556725-1920
Ring oss
Telefon: 035-21 50 21

Öppetider
Måndag till Fredag 8-16
Visa priser inkl. moms
Varan är nu tillagd i varukorgen
Skicka en fråga till oss